of neem contact op
Voor meer informatie bel 0344 611 244

Verstandelijke beperking activiteiten

Dickens Kerstkoor

Informatie aanvraag

Velden met * zijn verplicht

Verstandelijke beperking activiteiten

Speciaal voor mensen met een verstandelijke beperking organiseert Beeldend Theater De Muzen een aantal speciale activiteiten. Hoofdrolspelers in onze theatervoorstellingen zijn de prachtige poppen gemaakt door poppenmaakster Moniek Sommen. Dit resulteert in een interactieve show waarin u verbaast zal zijn in het enthousiasme en plezier wat de show uitstraalt op zijn kijkers.

Interactie centraal, bij de verstandelijke beperking activiteiten

Maak kennis met onze voorstellingen 'Muze pour les Autres'. In deze voorstellingen maken de poppen op een bijzondere manier contact met hun publiek en staat interactie centraal. Er gebeuren verrassende dingen die de toeschouwer in een prettige gemoedstoestand brengen. Sfeervolle muziek draagt hieraan bij. Voor mensen met een verstandelijke beperking organiseren wij meerder activiteiten. Maak hierbij uw keuze uit o.a. 'Het Huiskamerbezoek' of een Interactieve expositie. Deze expositie kan zowel binnen als buiten plaatsvinden.

Voor meer informatie, neem gerust contact met ons op

Kijk rustig rond op deze website voor meer informatie over onze 'verstandelijke beperking activiteiten' of download onze folder. Neem voor vragen of suggesties gerust contact met ons op. Dit kan door te bellen met telefoonnummer 0344 611 244 of stuur een e-mail naar info@muzen.nl. Wij vertellen u graag over de diverse mogelijkheden die wij voor u kunnen betekenen.Bekijk hieronder enkele van onze activiteiten:
Dickenskoor - Activiteiten ouderen dementie - Theater Tiel

Beeldend theater de Muzen, tentoonstelling

Voor festivals, feesten of in het theater
Voor de Muzen geldt wel poppenspel, maar geen kast. De soms levensgrote poppen kunnen verbazen, ontroeren en zijn in ieder geval kunstwerken op zich die door de poppenspelers tot leven gebracht worden. Dat kan zowel in verschillende voorstellingen en exposities - op straat, in één van onze fraaie tenten of bij u in een zaal of theater.

Lees verder
Poppenspel voor mensen met een verstandelijke beperking

Voor mensen met een verstandelijke beperking
Voor instellingen met mensen met een verstandelijk beperking heeft Beeldend Theater een aantal speciale programma’s waarbij het om beleven in de breedste zin des woords gaat. Hierbij kunt u denken aan zintuiglijke belevingsvoorstellingen maar ook aan voorstellingen in de huiskamer van de cliënten.

Lees verder
dementie en beleeftheater

Voor mensen met dementie
Als je "boekenkast van het leven" door dementie langzaam leeg begint te raken, wordt het hele leven anders. Een heleboel dingen raken vergeten maar soms komen er flarden van vroeger terug. Dat je op tijd thuis moet zijn voor het eten anders wordt vader boos, je moet nu echt naar huis. Dames maken zich vaak druk omdat de kinderen nog niet thuis zijn en ze maken zich daar zorgen over… Oudere heren moeten vaak naar hun werk en de bus gaat over 10 minuten…

Lees verder
Moniek

Moniek
Een geweldige poppenmaakster- en speelster en de oprichtster van Beeldend theater de Muzen.

Zie haar terug in een aantal documentaires en een film die van haar gemaakt zijn.

Lees verder