of neem contact op
Voor meer informatie bel 0344 611 244

Riddertent huren

Dickens Kerstkoor

Informatie aanvraag

Velden met * zijn verplicht

Riddertent huren

Als u een echte riddertent wilt huren, dan doet u dit bij Theatercollectief de Muzen. Door een riddertent te huren kunt u een Middeleeuwse sfeer creëren. Het biedt ook een speelse, maar toch avontuurlijke atmosfeer. Deze tent is ook uitstekend geschikt om een voorstelling in te laten geven. Ook hiervoor kunt u bij Theatercollectief de Muzen terecht. Wij zijn een samenvoeging van drie theatergezelschappen. Deze gezelschappen zijn Theater de Bolle Kater, Thuistheater Poppetti en Beeldend Theater de Muzen. Wij hebben diverse tenten beschikbaar, waar wij diverse voorstellingen kunnen verzorgen. Wij kijken hierbij altijd naar uw wensen om u een oplossing op maat te kunnen bieden.

Riddertent huren: oplossing op maat en scherpe tarieven

Als u een riddertent komt huren bij Theatercollectief de Muzen, dan profiteert u van scherpe tarieven en bent u verzekerd van een oplossing op maat. Doordat wij ook de voorstellingen kunnen verzorgen, bent u bij ons aan het juiste adres voor een totaaloplossing! U kunt bij ons niet alleen een riddertent huren, maar ook diverse andere tenten, zoals een Marokkaanse tent, een Starshade tent, een kleine circustent en diverse andere partytenten. Als u een grote circustent van 20 meter wilt huren, dan kunnen wij voor u bemiddelen! U kunt ook bij ons terecht voor het huren van licht en geluid. Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op via 0344 611244.


Bekijk hieronder enkele van onze activiteiten:
Starshade tent huren - Poppenspel voor ouderen - Dementie theater

Beeldend theater de Muzen, tentoonstelling

Voor festivals, feesten of in het theater
Voor de Muzen geldt wel poppenspel, maar geen kast. De soms levensgrote poppen kunnen verbazen, ontroeren en zijn in ieder geval kunstwerken op zich die door de poppenspelers tot leven gebracht worden. Dat kan zowel in verschillende voorstellingen en exposities - op straat, in één van onze fraaie tenten of bij u in een zaal of theater.

Lees verder
Poppenspel voor mensen met een verstandelijke beperking

Voor mensen met een verstandelijke beperking
Voor instellingen met mensen met een verstandelijk beperking heeft Beeldend Theater een aantal speciale programma’s waarbij het om beleven in de breedste zin des woords gaat. Hierbij kunt u denken aan zintuiglijke belevingsvoorstellingen maar ook aan voorstellingen in de huiskamer van de cliënten.

Lees verder
dementie en beleeftheater

Voor mensen met dementie
Als je "boekenkast van het leven" door dementie langzaam leeg begint te raken, wordt het hele leven anders. Een heleboel dingen raken vergeten maar soms komen er flarden van vroeger terug. Dat je op tijd thuis moet zijn voor het eten anders wordt vader boos, je moet nu echt naar huis. Dames maken zich vaak druk omdat de kinderen nog niet thuis zijn en ze maken zich daar zorgen over… Oudere heren moeten vaak naar hun werk en de bus gaat over 10 minuten…

Lees verder
Moniek

Moniek
Een geweldige poppenmaakster- en speelster en de oprichtster van Beeldend theater de Muzen.

Zie haar terug in een aantal documentaires en een film die van haar gemaakt zijn.

Lees verder