of neem contact op
Voor meer informatie bel 0344 611 244

Marokkaanse tent huren

Dickens Kerstkoor

Informatie aanvraag

Velden met * zijn verplicht

Marokkaanse tent huren

Als u een Marokkaanse tent wilt huren, dan doet u dit bij Theatercollectief de Muzen! Wij beschikken over diverse fraaie tenten, die geschikt zijn voor verschillende activiteiten en evenementen. De Marokkaanse tent die wij verhuren, is sfeervol en authentiek. Het is 6 meter in doorsnede. Hierdoor is de tent ook geschikt voor enkele voorstellingen door ons theatercollectief. De tent draagt bij aan de fantasiewereld die wordt gecreëerd tijdens onze voorstellingen. Hierdoor ervaren de toeschouwers een compleet nieuwe wereld die werkelijkheid wordt gemaakt door ons ervaren theatergezelschap.

Marokkaanse tent huren: uitgebreide mogelijkheden

Bij Theatercollectief de Muzen heeft u uitgebreide mogelijkheden als u een Marokkaanse tent wilt huren. Onze tenten zijn prachtig uitgedost en dragen echt bij aan de gecreëerde fantasiewereld door onze poppenspelers. U kunt bij ons niet alleen de Marokkaanse tent huren, maar ook een riddertent, of een grote Starshade tent of juist een kleine circustent. Uiteraard beschikken we ook over diverse partytenten. Voor een grote circustent van 20 meter kunnen wij ook bemiddelen. Wat uw wensen ook zijn, wij zorgen dat u een juiste tent huurt.

Licht en geluid: ook hiervoor kunt u bij ons terecht

U kunt bij ons ook licht en geluid huren. Zo kunt u bij ons terecht voor een totaalpakket. Vragen? Neem dan contact met ons op via 0344 611244. Wij vertellen u graag over de diverse mogelijkheden die wij voor u kunnen betekenen.Bekijk hieronder enkele van onze activiteiten:
Veder methode - Expositie met poppen - Activiteiten ouderen

Beeldend theater de Muzen, tentoonstelling

Voor festivals, feesten of in het theater
Voor de Muzen geldt wel poppenspel, maar geen kast. De soms levensgrote poppen kunnen verbazen, ontroeren en zijn in ieder geval kunstwerken op zich die door de poppenspelers tot leven gebracht worden. Dat kan zowel in verschillende voorstellingen en exposities - op straat, in één van onze fraaie tenten of bij u in een zaal of theater.

Lees verder
Poppenspel voor mensen met een verstandelijke beperking

Voor mensen met een verstandelijke beperking
Voor instellingen met mensen met een verstandelijk beperking heeft Beeldend Theater een aantal speciale programma’s waarbij het om beleven in de breedste zin des woords gaat. Hierbij kunt u denken aan zintuiglijke belevingsvoorstellingen maar ook aan voorstellingen in de huiskamer van de cliënten.

Lees verder
dementie en beleeftheater

Voor mensen met dementie
Als je "boekenkast van het leven" door dementie langzaam leeg begint te raken, wordt het hele leven anders. Een heleboel dingen raken vergeten maar soms komen er flarden van vroeger terug. Dat je op tijd thuis moet zijn voor het eten anders wordt vader boos, je moet nu echt naar huis. Dames maken zich vaak druk omdat de kinderen nog niet thuis zijn en ze maken zich daar zorgen over… Oudere heren moeten vaak naar hun werk en de bus gaat over 10 minuten…

Lees verder
Moniek

Moniek
Een geweldige poppenmaakster- en speelster en de oprichtster van Beeldend theater de Muzen.

Zie haar terug in een aantal documentaires en een film die van haar gemaakt zijn.

Lees verder