of neem contact op
Voor meer informatie bel 0344 611 244

Expositie met poppen

Dickens Kerstkoor

Informatie aanvraag

Velden met * zijn verplicht

Expositie met poppen

Beeldend Theater De Muzen maakt interactief theater waaronder een expositie met poppen. De poppen uit onze voorstellingen zijn gemaakt door de overleden talentvolle poppenmaakster Moniek Sommen. Via poppenspelers Andrea van Sloterdijck en Ewout de Ruiter leeft haar prachtige werk voort.

Een expositie met poppen die tot leven komen

Voor een zinderende expositie met poppen maakt u uw keuze uit:

  • À l'Amuse binnen: Binnen wordt een ruimte omgetoverd tot een sprookjeswereld waarin de poppen tot leven komen.
  • À l'Amuse buiten: Deze sfeervolle 'levende' tentoonstelling van karakteristieke, levensgrote poppen vindt in- en rondom een kleurrijke Marokkaanse tent plaats. Wandel rond in de wonderlijke wereld van de prachtige figuren en ervaar de gemoedelijke sfeer die versterkt wordt door sprookjesachtige muziek.
    Verschillende figuren komen tot leven en zoeken contact met de toeschouwers. Door het continue spel van de poppenspelers ontstaan vertederende, grappige, verrassende en boeiende taferelen die jong en oud versteld zullen doen staan.
  • Interactieve expositie: Een expositie op een plaats naar keuze. Ook hier zullen de poppen tot leven komen en contact zoeken met het publiek.

Ons complete aanbod

Indien u meer informatie wenst over onze expositie met poppen, kunt u verder kijken op deze website of download onze folder met daarin een overzicht van ons complete aanbod.  Wilt u verder meer weten? Dan kunt u ons ook gemakkelijk bereiken via het telefoonnummer: 0344 611 244. Wij vertellen u dan bijvoorbeeld over de mogelijkheden van de expositie met poppen.Bekijk hieronder enkele van onze activiteiten:
Theater voor mensen met een verstandelijke beperking - Activiteiten ouderen - Riddertent huren

Beeldend theater de Muzen, tentoonstelling

Voor festivals, feesten of in het theater
Voor de Muzen geldt wel poppenspel, maar geen kast. De soms levensgrote poppen kunnen verbazen, ontroeren en zijn in ieder geval kunstwerken op zich die door de poppenspelers tot leven gebracht worden. Dat kan zowel in verschillende voorstellingen en exposities - op straat, in één van onze fraaie tenten of bij u in een zaal of theater.

Lees verder
Poppenspel voor mensen met een verstandelijke beperking

Voor mensen met een verstandelijke beperking
Voor instellingen met mensen met een verstandelijk beperking heeft Beeldend Theater een aantal speciale programma’s waarbij het om beleven in de breedste zin des woords gaat. Hierbij kunt u denken aan zintuiglijke belevingsvoorstellingen maar ook aan voorstellingen in de huiskamer van de cliënten.

Lees verder
dementie en beleeftheater

Voor mensen met dementie
Als je "boekenkast van het leven" door dementie langzaam leeg begint te raken, wordt het hele leven anders. Een heleboel dingen raken vergeten maar soms komen er flarden van vroeger terug. Dat je op tijd thuis moet zijn voor het eten anders wordt vader boos, je moet nu echt naar huis. Dames maken zich vaak druk omdat de kinderen nog niet thuis zijn en ze maken zich daar zorgen over… Oudere heren moeten vaak naar hun werk en de bus gaat over 10 minuten…

Lees verder
Moniek

Moniek
Een geweldige poppenmaakster- en speelster en de oprichtster van Beeldend theater de Muzen.

Zie haar terug in een aantal documentaires en een film die van haar gemaakt zijn.

Lees verder