of neem contact op
Voor meer informatie bel 0344 611 244

Decordoek huren

Dickens Kerstkoor

Informatie aanvraag

Velden met * zijn verplicht

Decordoek huren

Wanneer u een decordoek bij Theatercollectief de Muzen komt huren, weet u zeker dat uw evenement of toneelstuk een extra dimensie krijgt. Door een ruim aanbod achterdoeken en rekwisieten, hebben wij het ideale decordoek die past bij uw opvoering, feest of evenement. Samen met u zorgen wij ervoor dat het publiek zich waant op de plaats waar u dat wilt.

Decordoek huren: bespaar tijd en moeite

Een decordoek huren bij ons theatercollectief, biedt tal voor voordelen en mogelijkheden. Neem uw bezoekers door middel van het achterdoek mee in het verhaal dat u wilt vertellen. Of dat nu een bos, een vervallen huis of een kasteelkamer is. Bespaar tijd en moeite, doordat u zelf niet aan de slag hoeft met kwast of penseel, maar krijgt toch een mooie achtergrond die het verhaal dat u wilt vertellen versterk. Bespaar geld op materiaalkosten en kom een decordoek huren!

Een decordoek zegt meer dan duizend woorden

Geef uw voorstelling extra kracht en ervaar zelf de voordelen van het huren van een decordoek. Neem contact op met Theatercollectief de Muzen via 0344 611 244. Wilt u een oerwoud als achtergrond of heeft u liever de skyline van Parijs? Bent u op zoek naar decordoeken of wilt u andere theaterattributen huren zoals een tribunebank, bellenblaasmachine of geluidsinstallatie? Ook dan hebben wij precies wat u zoekt. 


Bekijk hieronder enkele van onze activiteiten:
Theater Tiel - Dickenskoor - Marionettentheater

Beeldend theater de Muzen, tentoonstelling

Voor festivals, feesten of in het theater
Voor de Muzen geldt wel poppenspel, maar geen kast. De soms levensgrote poppen kunnen verbazen, ontroeren en zijn in ieder geval kunstwerken op zich die door de poppenspelers tot leven gebracht worden. Dat kan zowel in verschillende voorstellingen en exposities - op straat, in één van onze fraaie tenten of bij u in een zaal of theater.

Lees verder
Poppenspel voor mensen met een verstandelijke beperking

Voor mensen met een verstandelijke beperking
Voor instellingen met mensen met een verstandelijk beperking heeft Beeldend Theater een aantal speciale programma’s waarbij het om beleven in de breedste zin des woords gaat. Hierbij kunt u denken aan zintuiglijke belevingsvoorstellingen maar ook aan voorstellingen in de huiskamer van de cliënten.

Lees verder
dementie en beleeftheater

Voor mensen met dementie
Als je "boekenkast van het leven" door dementie langzaam leeg begint te raken, wordt het hele leven anders. Een heleboel dingen raken vergeten maar soms komen er flarden van vroeger terug. Dat je op tijd thuis moet zijn voor het eten anders wordt vader boos, je moet nu echt naar huis. Dames maken zich vaak druk omdat de kinderen nog niet thuis zijn en ze maken zich daar zorgen over… Oudere heren moeten vaak naar hun werk en de bus gaat over 10 minuten…

Lees verder
Moniek

Moniek
Een geweldige poppenmaakster- en speelster en de oprichtster van Beeldend theater de Muzen.

Zie haar terug in een aantal documentaires en een film die van haar gemaakt zijn.

Lees verder