of neem contact op
Voor meer informatie bel 0344 611 244

Huiskamervoorstellingen

Dickens Kerstkoor

Informatie aanvraag

Velden met * zijn verplicht

Huiskamervoorstellingen

Via Theatercollectief de Muzen kunt u huiskamervoorstellingen boeken. Belevingstheater waarbij de fantasie en de zintuigen worden geprikkeld en dat in uw huiskamer. Theatercollectief de Muzen is een samenvoeging van drie theatergezelschappen waaronder Thuistheater Poppetti. Dit is een lang bestaand poppentheater uit Amsterdam. Het treedt op kleine schaal op en kan dus ook ingeschakeld worden voor huiskamervoorstellingen. Met behulp van stokpoppen, handpoppen en marionetten komt poppenspeelster Andrea langs in de huiskamer om de jonge kinderen een gezellig feest te bieden. Vraag snel naar de mogelijkheden voor huiskamervoorstellingen door Thuistheater Poppetti.

Huiskamervoorstellingen: interactieve ervaring voor de kinderen

Thuistheater Poppetti biedt u de mogelijkheid om huiskamervoorstellingen te boeken. Andrea is de poppenspeelster die kinderen zoveel mogelijk bij het spel betrekt. Op deze manier is de beleving namelijk het grootst. We willen immers dat iedereen het naar zijn of haar zin heeft. De kinderen worden meegenomen naar een fantasiewereld die door Andrea tot werkelijkheid wordt gebracht. De poppenspeelster heeft al ruime ervaring en heeft vele ideeën om de fantastische wereld van poppen te laten zien.

Meer informatie opvragen

Wilt u ook gebruik maken van de huiskamervoorstellingen door Thuistheater Poppetti? Neem dan direct contact op en laat u informeren over de mogelijkheden. Maak kennis met de wereld van poppen! U kunt bij Theatercollectief de Muzen ook terecht voor workshops en leren om poppen te maken. U kunt ons gemakkelijk bereiken door te bellen naar het telefoonnummer: 0344 611244.


Bekijk hieronder enkele van onze activiteiten:
Decordoek huren - Verstandelijke beperking activiteiten - Activiteiten ouderen dementie

Beeldend theater de Muzen, tentoonstelling

Voor festivals, feesten of in het theater
Voor de Muzen geldt wel poppenspel, maar geen kast. De soms levensgrote poppen kunnen verbazen, ontroeren en zijn in ieder geval kunstwerken op zich die door de poppenspelers tot leven gebracht worden. Dat kan zowel in verschillende voorstellingen en exposities - op straat, in één van onze fraaie tenten of bij u in een zaal of theater.

Lees verder
Poppenspel voor mensen met een verstandelijke beperking

Voor mensen met een verstandelijke beperking
Voor instellingen met mensen met een verstandelijk beperking heeft Beeldend Theater een aantal speciale programma’s waarbij het om beleven in de breedste zin des woords gaat. Hierbij kunt u denken aan zintuiglijke belevingsvoorstellingen maar ook aan voorstellingen in de huiskamer van de cliënten.

Lees verder
dementie en beleeftheater

Voor mensen met dementie
Als je "boekenkast van het leven" door dementie langzaam leeg begint te raken, wordt het hele leven anders. Een heleboel dingen raken vergeten maar soms komen er flarden van vroeger terug. Dat je op tijd thuis moet zijn voor het eten anders wordt vader boos, je moet nu echt naar huis. Dames maken zich vaak druk omdat de kinderen nog niet thuis zijn en ze maken zich daar zorgen over… Oudere heren moeten vaak naar hun werk en de bus gaat over 10 minuten…

Lees verder
Moniek

Moniek
Een geweldige poppenmaakster- en speelster en de oprichtster van Beeldend theater de Muzen.

Zie haar terug in een aantal documentaires en een film die van haar gemaakt zijn.

Lees verder