of neem contact op
Voor meer informatie bel 0344 611 244

Vikingtenten

Vikingtent Hagrid 4

Wilt u een Vikingtent huren en bent u op zoek naar een partij die deze verhuurt? Theatercollectief de Muzen uit Tiel, nabij Oss, verhuurt diverse tenten, waaronder de Vikingtent. De Vikingen gebruikten erg bijzondere tenten, die bestonden uit een houten frame waar doeken tussen gespannen werden. U kunt bij ons een Vikingtent huren die er net zo uitzien als de tenten uit de vroege Middeleeuwen. Op de foto ziet u een ‘Hagrid’ van drie bij drie meter. Deze kan aan de voor- en achterzijde afgesloten worden.

U kunt een Vikingtent huren voor allerlei verschillende evenementen

De Vikingtent die u bij ons kunt huren, heeft een vast houten frame. Hierdoor kan deze overal staan, zonder dat er haringen nodig zijn. Alleen als er veel wind verwacht wordt, zetten we de verhuurde tent vast. Normaal gesproken is het dus mogelijk om de Vikingtent op allerlei verschillende locaties te plaatsen. Organiseert u een evenement met een Vikingthema? Dan mag onze ‘Hagrid’ tent niet ontbreken. Het is namelijk een replica van een tent die werd gevonden bij de opgraving van het Osebergschip. Dit is het Vikingschip dat is gevonden in 1904 in een grote grafheuvel bij de Osebergboerderij dicht bij Tønsberg in de provincie Vestfold in Noorwegen. Dit type tent wordt daarom ook wel een Osebergtent genoemd. Wij verhuren echter ook diverse andere tenten, bekijk ons ruime assortiment bestaande uit onder andere uit:

Organiseer een groter evenement met onze uitbreidingen

Wij verhuren diverse extra onderdelen, zoals een tentvloer, om de Vikingtent ‘Hagrid’ die u kunt huren om te bouwen tot de Vikingmarktkraam ‘Viggo’ uit de vroege Middeleeuwen. Het oppervlakte is dan drie bij drieënhalve meter. Dit kan nog groter worden gemaakt als we de tenten koppelen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0344 611 244. We vertellen u dan graag meer.

Vikingtent marktkraam 1