of neem contact op
Voor meer informatie bel 0344 611 244

Tipi-tent huren

Als u geen standaard tent wilt, dan is het zeker een mogelijkheid om onze tipi-tent te huren! Onze tent is gemaakt naar een origineel van de indianen van de stam van de Sioux, de inheems-Amerikaanse volkeren uit de VS en Canada. Zij bestaan uit de Lakota, Nakota en Dakita die allen één van de drie grote Sioux-dialecten spreken. De tipi ademt de authenticiteit van hen geschiedenis.

Voor meer informatie ga naar www.muzententverhuur.nl

De tipi-tent is een echte blikvanger om te huren

Bij Theatercollectief de Muzen verhuren wij uitsluitend tenten die anders zijn dan anders. Op dit moment hebben we twee tipi-tenten in de verhuur en wel een tent van 4 meter en eentje met een doorsneden van 5,5 meter. De tipi van 4 meter biedt genoeg ruimte om met vier man in te slapen. De tipi is dus ideaal wanneer u speciale overnachtingen wilt faciliteren! Met deze tenten komt u helemaal in de sfeer van de indianen.

Geef uw evenement of locatie authenticiteit

De tipi geeft een waar inheems karakter aan uw evenement of locatie. Naast de tipi-tent, heeft u door ons ruime aanbod aan tenten genoeg keuze om een tent te huren. Ook onze middeleeuwse tenten Arabische of Marokkaanse tenten brengen u in andere sferen. Als u een speciale tent wilt huren die echt in het oog springt, dan raden wij één van onze tenten aan. Heeft u vragen over de verhuur van onze tenten of de rest van het aanbod? Bel ons dan op 0344 611 244.

tomorrowland
5412_0
Marokkaanse Caïdale tent binnen
Bedouïnetent4