of neem contact op
Voor meer informatie bel 0344 611 244

Tipi-tent huren

Besluit om onze tipi-tent te huren voor uw volgende evenement als u geen standaardtent zoekt. Theatercollectief de Muzen uit Tiel, nabij Oss, verhuurt al jarenlang tipi-tenten. Een tipi-tent geeft sfeer aan uw evenement, omdat deze is gebaseerd op een origineel van de Sioux-stammen, een inheems-Amerikaans volk uit de VS en Canada. De tipi ademt de authenticiteit van geschiedenis. Besluit dus direct om een tipi-tent te huren als u een evenement organiseert met historisch thema.

Onze tipi-tent huren als een echte blikvanger op uw volgende evenement

Als theatercollectief verhuren wij op dit moment twee tipi-tenten. De ene tent heeft een doorsnede van vier meter en de andere is iets groter met een doorsnede van vijf en een halve meter. De tipi-tent van vier meter is groot genoeg om met vier mensen in te slapen, hierdoor is deze perfect wanneer u speciale overnachtingen wilt faciliteren. Het is echter ook mogelijk om een tipi-tent te huren voor een ander evenement, zoals:

De sfeer van deze tent is geschikt voor veel verschillende activiteiten.

Geef uw evenement karakter

De tipi-tent geeft een inheems karakter aan uw evenement. Naast de tipi-tent, kunt u door ons ruime aanbod ook een andere tent of prachtige tentinrichting huren. U vindt bij ons dus alles wat u nodig heeft voor een geslaagd evenement. Wilt u een tipi-tent huren die echt in het oog springt? Dan raden wij onze tenten aan. Heeft u vragen over het huren van een tipi-tent? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0344 611 244. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden omtrent verhuur.

tomorrowland
5412_0
Marokkaanse Caïdale tent binnen
Bedouïnetent4