of neem contact op
Voor meer informatie bel 0344 611 244

Tentverhuur in Tiel

Theatercollectief de Muzen biedt tentverhuur in Tiel en omgeving aan. Wij specialiseren ons in de verhuur van bijzondere tenten die sfeer geven aan uw evenement. Deze tenten waren in eerste instantie voor eigen gebruik tijdens voorstellingen, maar hieruit is na verloop van tijd een waar verhuurbedrijf ontstaan. Bekijk hieronder de bijzondere tenten die wij als tentverhuur uit Tiel, omgeving Oss, in de verhuur hebben en kies een tent die bij uw wensen past.

De verschillende bijzondere tenten bij dé tentverhuur in Tiel

Dé tentverhuur in Tiel beschikt over een uitgebreid assortiment aan tenten. De bijzondere tenten die wij in de verhuur hebben, zijn geschikt voor zowel grote als kleine evenementen met uiteenlopende thema’s. U denkt hierbij bijvoorbeeld aan:

De eerdergenoemde tenten zijn echter maar een greep uit het complete assortiment aan bijzondere tenten in de verhuur. U vindt daarom gegarandeerd een passende tent voor uw thema-evenement bij onze tentverhuur in Tiel. Ontdek onze volledige collectie nu en kies de kwalitatieve en sfeervolle tent die u zoekt. Ideaal geschikt voor feesten, waaronder bruiloften.

Huur een sfeervolle tent

Wilt u meer weten over de verschillende bijzondere tenten in de verhuur bij onze tentverhuur in Tiel? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 0344 611 244. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden en denken met u mee om van uw evenement een daverend succes te maken. U schakelt ons bijvoorbeeld ook in voor een leuke voorstelling op uw activiteit, waarmee we u en de andere bezoekers verblijden.

Marokkaanse tent

Marokkaanse Caïdale tenten
Deze traditionele Marokkaanse tent is een sfeerbepalend element. Van buiten is hij (verweerd) wit met de bekende zwarte flesachtige elementen en van binnen Lees verder…

Of ga direct naar www.muzententverhuur.nl

Bedouïnetent1

Tenten uit het midden en verre oosten
Onze bedoeïenentent is de meest opvallende tent uit de afdeling woestijntenten. In deze zwarte tent van ruim 3 x 5 meter met rode vloerkleden op de grond voelt u zich als in een sprookje van 1001 nacht. De tent leent zich voor verschillende doeleinden. lees verder ….

Of ga direct naar www.muzententverhuur.nl

Riddertenten op Betuwepodium

Middeleeuwse en historische tenten
Terug naar de riddertijd kan met onze tenten naar middeleeuws model. U kunt kiezen uit twee modellen. Zo is er de landsknecht en de  Windsor, een tent met een charmante uitstraling.
Lees verder…

Of ga direct naar www.muzententverhuur.nl

Starshade

Starshade 17 meter en dubbele Starshade
De starshade is een zeer opvallende tent die wij verhuren met rond de middenpaal een verticale truss van 40 cm die voldoende ruimte biedt aan het ophangen van licht. Ook dubbel op te bouwen voor een tent van 17 x 34 m.
Lees verder…

Of ga direct naar www.muzententverhuur.nl

Markt 2

Marktkramen en meer

Voor handelaren hebben we een tweetal soorten marktkramen op voorraad. Zo kunt u kiezen voor de traditionele marktkraamvorm of een kraam op basis van een Vikingtent.
Lees verder…

Of ga direct naar www.muzententverhuur.nl

5412_0

Tipi
Heeft u liever een standaard party tent, dan hebben we helaas niets voor u in het programma. Wij verhuren uitsluitend tenten die anders zijn dan anders zoals middeleeuwse tenten, Marokkaanse tenten en zelfs een heuse Tipi.
Lees verder…

Of ga direct naar www.muzententverhuur.nl

Vikingtent Hagrid 1

Vikingtenen
Uit de tijd van de Vikingen hebben we een fraaie frametent die gebouwd is naar een model dat in 1904 is opgegraven nabij de  Osenbergboerderij in Noorwegen.
Lees verder…

Of ga direct naar www.muzententverhuur.nl

66770718_131432998110667_1585284780719148802_n

Tentvloer
In een aantal gevallen is het prettig als de tenten voorzien zijn van een verharde vloer. Voor dat doel hebben we een kunststoffen vloer die we uitrollen in de tent. Deze Event floor van het type Portafloor kunnen we in bijna elke vorm neerleggen.
Lees verder…

Of ga direct naar www.muzententverhuur.nl

middeleeuws servies

Tentinrichting
Voor de inrichting van uw tent hebben we verschillende producten in de verhuur. Dit varieert van verlichting tot kleden op de grond en van tafels en stoelen tot middeleeuws serviesgoed.
Lees verder…

Of ga direct naar www.muzententverhuur.nl