of neem contact op
Voor meer informatie bel 0344 611 244

Tentverhuur

Marokkaanse tent

Marokkaanse Caïdale tenten
Deze traditionele Marokkaanse tent is een sfeerbepalend element. Van buiten is hij (verweerd) wit met de bekende zwarte flesachtige elementen en van binnen Lees verder…

Bedouïnetent1

Tenten uit het midden en verre oosten
Onze bedoeïenentent is de meest opvallende tent uit de afdeling woestijntenten. In deze zwarte tent van ruim 3 x 5 meter met rode vloerkleden op de grond voelt u zich als in een sprookje van 1001 nacht. De tent leent zich voor verschillende doeleinden. lees verder ….

Riddertenten op Betuwepodium

Middeleeuwse en historische tenten
Terug naar de riddertijd kan met onze tenten naar middeleeuws model. U kunt kiezen uit twee modellen. Zo is er de landsknecht en de  Windsor, een tent met een charmante uitstraling.
Lees verder…

Voor wie een moderne tent zoekt, hebben we de standaard partytent in verschillende maten maar ook…

Starshade

Starshade 17 meter en dubbele Starshade
De starshade is een zeer opvallende tent die wij verhuren met rond de middenpaal een verticale truss van 40 cm die voldoende ruimte biedt aan het ophangen van licht. Ook dubbel op te bouwen voor een tent van 17 x 34 m.
Lees verder…

Markt 2

Marktkramen, Tipi en meer

Voor handelaren hebben we een tweetal soorten marktkramen op voorraad. Zo kunt u kiezen voor de traditionele marktkraamvorm of een kraam op basis van een Vikingtent.
Lees verder…

5412_0

Tipi
Heeft u liever een standaard party tent, dan hebben we helaas niets voor u in het programma. Wij verhuren uitsluitend tenten die anders zijn dan anders zoals middeleeuwse tenten, Marokkaanse tenten en zelfs een heuse Tipi.
Lees verder…