of neem contact op
Voor meer informatie bel 0344 611 244

Tentverhuur

Organiseert u een evenement en zoekt u een tentverhuur in de omgeving van Tiel, nabij Oss? Theatercollectief de Muzen specialiseert zich naast diverse vormen van theater ook in de verhuur van bijzondere tenten. In eerste instantie waren deze voor eigen gebruik, maar daaruit is langzamerhand een verhuurbedrijf ontstaan. Hieronder vindt u een beperkt overzicht van de bijzondere tenten die wij in de verhuur hebben. Dit is echter niet het gehele assortiment.

Het uitgebreide assortiment van tentverhuur in Tiel

U vindt bij onze tentverhuur in Tiel een ruim aanbod aan verschillende tenten. Deze tenten zijn geschikt voor grote en kleine evenementen met variërende thema’s. De meeste tenten zijn namelijk eenvoudig uit te breiden, waardoor de bijzondere tenten die wij in verhuur hebben geschikt zijn voor intieme maar ook grotere evenementen. Organiseert u een evenement met een thema? De tenten van ons tentverhuur in Tiel hebben diverse thema’s. Denk bijvoorbeeld aan een Vikingtent of aan een riddertent. Dit is echter maar een greep uit het complete assortiment aan tenten. Bekijk dus zeker eens het volledige assortiment en ontdek de bijzondere tenten die wij in de verhuur hebben en bij uw thema passen. Wilt u de aankleding van uw evenement compleet maken? Bekijk dan ook eens de tentinrichtingen die wij verhuren.

Ontdek het gehele assortiment aan tenten

Bent u benieuwd welke tenten u nog meer vindt in ons tentverhuur in Tiel? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0344 611 244. We vertellen u dan graag meer over de verhuur van bijzondere tenten en wat wij daarnaast nog meer voor u kunnen betekenen. We verzorgen namelijk ook graag een voorstelling op uw evenement.

Marokkaanse tent

Marokkaanse Caïdale tenten
Deze traditionele Marokkaanse tent is een sfeerbepalend element. Van buiten is hij (verweerd) wit met de bekende zwarte flesachtige elementen en van binnen Lees verder…

Of ga direct naar www.muzententverhuur.nl

Bedouïnetent1

Tenten uit het midden en verre oosten
Onze bedoeïenentent is de meest opvallende tent uit de afdeling woestijntenten. In deze zwarte tent van ruim 3 x 5 meter met rode vloerkleden op de grond voelt u zich als in een sprookje van 1001 nacht. De tent leent zich voor verschillende doeleinden. lees verder ….

Of ga direct naar www.muzententverhuur.nl

Riddertenten op Betuwepodium

Middeleeuwse en historische tenten
Terug naar de riddertijd kan met onze tenten naar middeleeuws model. U kunt kiezen uit twee modellen. Zo is er de landsknecht en de  Windsor, een tent met een charmante uitstraling.
Lees verder…

Of ga direct naar www.muzententverhuur.nl

Starshade

Starshade 17 meter en dubbele Starshade
De starshade is een zeer opvallende tent die wij verhuren met rond de middenpaal een verticale truss van 40 cm die voldoende ruimte biedt aan het ophangen van licht. Ook dubbel op te bouwen voor een tent van 17 x 34 m.
Lees verder…

Of ga direct naar www.muzententverhuur.nl

Markt 2

Marktkramen en meer

Voor handelaren hebben we een tweetal soorten marktkramen op voorraad. Zo kunt u kiezen voor de traditionele marktkraamvorm of een kraam op basis van een Vikingtent.
Lees verder…

Of ga direct naar www.muzententverhuur.nl

5412_0

Tipi
Heeft u liever een standaard party tent, dan hebben we helaas niets voor u in het programma. Wij verhuren uitsluitend tenten die anders zijn dan anders zoals middeleeuwse tenten, Marokkaanse tenten en zelfs een heuse Tipi.
Lees verder…

Of ga direct naar www.muzententverhuur.nl

Vikingtent Hagrid 1

Vikingtenen
Uit de tijd van de Vikingen hebben we een fraaie frametent die gebouwd is naar een model dat in 1904 is opgegraven nabij de  Osenbergboerderij in Noorwegen.
Lees verder…

Of ga direct naar www.muzententverhuur.nl

66770718_131432998110667_1585284780719148802_n

Tentvloer
In een aantal gevallen is het prettig als de tenten voorzien zijn van een verharde vloer. Voor dat doel hebben we een kunststoffen vloer die we uitrollen in de tent. Deze Event floor van het type Portafloor kunnen we in bijna elke vorm neerleggen.
Lees verder…

Of ga direct naar www.muzententverhuur.nl

middeleeuws servies

Tentinrichting
Voor de inrichting van uw tent hebben we verschillende producten in de verhuur. Dit varieert van verlichting tot kleden op de grond en van tafels en stoelen tot middeleeuws serviesgoed.
Lees verder…

Of ga direct naar www.muzententverhuur.nl