of neem contact op
Voor meer informatie bel 0344 611 244

Een Starshade-tent huren

Een Starshade-tent huren doet u bij Theatercollectief de Muzen uit Tiel, niet ver van Oss. Wij zijn een collectief van drie theatergezelschappen: Theater de Bolle Kater, Thuistheater Poppetti en Beeldend Theater de Muzen. U boekt diverse voorstellingen bij ons, maar u kunt ook diverse tenten huren. U denkt hierbij bijvoorbeeld aan een Starshade-tent van 17 meter die u kunt huren. Lees verder en ontdek de mogelijkheden.

Starshade
Starshade op Betuwepodium
Starshade
Starshade op Betuwepodium
Starshade

Profiteer van aantrekkelijke tarieven wanneer u een Starshade-tent gaat huren

Een Starshade-tent huren kan bij ons tegen scherpe tarieven. U profiteert echter niet enkel van een scherpe prijs, maar ook van diverse mogelijkheden. U kunt namelijk ook zijwanden huren om de tent leefbaarder te maken bij minder weer. Het is daarnaast ook mogelijk om de tent van een achterwand of meer kleur te voorzien. De mogelijkheden zijn eindeloos, waardoor er altijd een geschikte tent te vinden is voor uw evenement bij onze tentverhuur. Wilt u geen Starshade-tent, maar juist een andere tent huren? U kunt bij ons ook terecht voor een:

U huurt daarnaast ook diverse partytenten. Zelfs als u een grote circustent van 20 meter zoekt, kunnen wij hierbij bemiddelen!

Een dubbele tent huren

Organiseert u een grote voorstelling? Besluit dan om twee Starshade-tenten met elkaar te koppelen. Het resultaat is een tent van 34 bij 17 meter met twee masten. U heeft hierin genoeg ruimte, ook om de tentdelen te verdelen, waarbij de ene tent een feestzaal is en de andere tent een theaterzaal. Wij verhuren tenten voor verschillende soorten feesten. Waaronder:

Bespreek de mogelijkheden met ons

Wilt u graag een Starshade-tent huren of heeft u hier nog vragen over? Neem dan direct contact met ons op door te bellen naar 0344 611244. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden en onze jarenlange ervaring met het verhuren van tenten en de benodigde accessoires. Deze tent valt op en biedt voldoende ruimte voor een leuke voorstelling.

Gekoppelde Starshade
Gekoppelde Starshade