of neem contact op
Voor meer informatie bel 0344 611 244

starshade

Als u een Starshade tent wilt huren, dan kan dit via Theatercollectief de Muzen uit Tiel, nabij Oss. Wij zijn een collectief van drie theatergezelschappen: Theater de Bolle Kater, Thuistheater Poppetti en Beeldend Theater de Muzen. U kunt bij ons diverse voorstellingen boeken, maar ook tenten huren. Wij beschikken over diverse fraaie tenten. Zo vindt u bij ons een grote Starshade tent van 17 meter die u kunt huren. Dit is een zeer opvallende tent die voldoende ruimte biedt om er licht aan op te hangen. Daarnaast is de tent ook redelijk windvast. We hebben voor de Starshade tent die u kunt huren ook zijwanden die dichtgeritst kunnen worden. Daarnaast is het mogelijk om de tent meer kleur te geven of te voorzien van een achterwand. De mogelijkheden zijn eindeloos. Het is zelfs mogelijk om een intieme voorstelling te laten verzorgen door ons.

Starshade
Starshade op Betuwepodium
Starshade
Starshade op Betuwepodium
Starshade

Profiteer van aantrekkelijke tarieven wanneer u een Starshade tent gaat huren

Als u een Starshade tent wilt huren, dan kan dat bij Theatercollectief de Muzen tegen scherpe tarieven. Hierdoor helpen wij vele mensen met het vinden van de juiste tent voor hun activiteit. Ook als u een andere tent wilt huren, kunt u bij ons terecht. Zo hebben we een fraaie Middeleeuwse tent, Marokkaanse tent, maar ook diverse partytenten. Als u een grote circustent van 20 meter zoekt, dan kunnen wij hierbij bemiddelen!

Een dubbele Starshade tent huren

Bij een echt grote voorstelling is het mogelijk om twee Starshade tenten aan elkaar te koppelen. Er ontstaat dan een tent van 34 bij 17 meter met twee masten. U organiseert hierin bijvoorbeeld eenvoudig een feest waarbij de ene tent een feestzaal is en de andere tent een theaterzaal.

Bespreek de mogelijkheden met ons

Heeft u nog vragen over het huren van een Starshade tent of wilt u ook de complete tentinrichting huren? Neem dan direct contact met ons op door te bellen naar 0344 611244. U kunt bij ons ook licht en geluid huren. Met onze jarenlange ervaring zijn wij u graag van dienst en vertellen u met passie over het portfolio dat wij aanbieden.

Gekoppelde Starshade
Gekoppelde Starshade