of neem contact op
Voor meer informatie bel 0344 611 244

Marokkaanse Caïdale tenten

Marokkaanse tent

Marokkaanse Caïdale tent
De traditionele Marokkaanse tenten zijn sfeerbepalend elementen. Van buiten zijn ze (verweerd) wit met de bekende zwarte flesachtige elementen en van binnen een sprookje.

Voor een totaaloverzicht ga naar www.muzententverhuur.nl

De kleinste tent heeft een binnendoorsnede van 6 meter en kan geheel of gedeeltelijk gesloten worden. De hoogte is 5 meter.

Voor de tent heeft u een vlakke ondergrond nodig van minimaal 10 m doorsnede. Gezien het grote aantal haringen, is het niet handig om deze tent op een bestraatte ondergrond te plaatsen.

De tent wordt voor u opgezet waarbij we een tweetal mensen van u verwachten voor het opzetten van de middenpaal.

Deze tent wordt met haringen en grondpennen opgezet en kan daardoor niet op een verharde ondergrond opgezet worden!

10x5 marokkaanse tent
Marokkaanse tent bij nacht
Tentverhuur

Wij kunnen deze tent combineren met één van onze andere tenten. Er ontstaat zo een minitheater waarbij de bezoekers plaats nemen in de Marokkaanse tent en in de aangebouwde tent er plek is om te spelen. Voor de aangebouwde tent kunt u kiezen voor bijvoorbeeld onze Bedoeïenentent. of 4 x 4 Marokkaanse tent.

Marokkaanse Caïdale tent 10 x 5 meter

Heeft u meer ruimte nodig, dan kunt u ook kiezen voor een tent van 10 x 5 meter. In deze rechthoekige tent met drie masten is voor menige theatervoorstelling of feest voldoende ruimte. De tent heeft in principe een ingang midden aan de lange zijde, maar deze kan gemakkelijk naar elk punt verschoven worden (helaas dan wel zonder luifel). Ook kunt u de tent helemaal dicht maken, maar ook voor een deel.

Deze tent wordt met haringen en grondpennen opgezet en kan daardoor niet op een verharde ondergrond opgezet worden!

gekoppelde marokkaanse tenten
Marokkaanse tent

Marokkaanse tent 4 x 4 m

Kunnen er geen scheerlijnen gebruikt worden, dan is onze 4 x 4 een goed alternatief. Deze tent heeft inwendig een frame en staat op zichzelf. Verder is het een traditionele tent die wit/zwart is van buiten en fraai gekleurd van binnen. Op de foto ziet u de tent in een hal met de zijwanden uitgebouwd naar links en naar rechts.

IMG_1452k
tomorrowland

Deze tenten zijn kleiner dan 50 vierkante meter en hoeven dus niet te voldoen aan de norm NEN-EN 13782 voor tijdelijke constructies. Een bouwboek is dan ook niet vereist alsmede het kunnen aantonen van de brandwerendheid van de gebruikte materialen. Wel raden wij u aan om te zorgen voor noodverlichting en goedgekeurde brandblussers als u deze tenten voor openbare activiteiten gebruikt.

Marokkaanse Caïdale tent binnen
SONY DSC