of neem contact op
Voor meer informatie bel 0344 611 244

Marokkaanse Caïdale tenten

Marokkaanse tent

Een Marokkaanse Caïdale tent huren

Als u een Marokkaanse tent wilt huren, dan doet u dit bij Theatercollectief de Muzen! Wij beschikken over diverse fraaie tenten, die geschikt zijn voor verschillende activiteiten en evenementen. De Marokkaanse tent die wij verhuren, is sfeervol en authentiek. Van buiten zijn deze (verweerd) wit met de bekende zwarte flesachtige elementen, van binnen ziet het er uit als een sprookje. De kleinste tent heeft een doorsnede van zes meter, is vijf meter hoog en kan volledig of gedeeltelijk worden gesloten. Er is een vlakke, onverharde ondergrond van minimaal tien meter doorsnede nodig om de tent op te zetten, dit door het groot aantal haringen en grondpennen dat gebruikt wordt. Wij zetten de tent voor u op, maar ontvangen graag de hulp van twee mensen die helpen bij het opzetten van de centrale paal.

Een Marokkaanse tent huren: ontdek de uitgebreide mogelijkheden

Heeft u meer ruimte nodig? U kan bij ons ook een grotere Marokkaanse tent huren. Dit is een rechthoekige tent van tien bij vijf meter met drie masten. De tent heeft een ingang aan de lange zijde, die naar ieder punt kan worden verschoven. Hierdoor is de tent ook geschikt voor theatervoorstellingen van ons theatercollectief. De tent draagt bij aan de fantasiewereld die wordt gecreëerd tijdens onze voorstellingen. Hierdoor ervaren de toeschouwers een compleet nieuwe wereld die werkelijkheid is door ons ervaren theatergezelschap.

10x5 marokkaanse tent
Marokkaanse tent bij nacht
Tentverhuur

Veilig gebruik van de tenten

Al onze tenten zijn kleiner dan 50 vierkante meter en hoeven dus niet te voldoen aan de norm NEN-EN 13782 voor tijdelijke constructies. Een bouwboek is dan ook niet vereist alsmede het kunnen aantonen van de brandwerendheid van de gebruikte materialen. Wij raden als tentenverhuurder echter wel aan om te zorgen voor noodverlichting en goedgekeurde brandblussers als u de tenten gebruikt voor openbare activiteiten.

Combineer diverse tenten

Theatercollectief de Muzen uit Tiel, nabij Oss, combineert de Marokkaanse tent die u bij ons kunt huren eenvoudig met diverse andere tenten. Zo ontstaat er een minitheater waarbij iedere tent een ander doel heeft. Naast een Marokkaanse tent verhuren wij nog veel meer verschillende soorten tenten. Denk bijvoorbeeld aan:

 

 

Uiteraard beschikken we ook over partytenten van diverse formaten. Wat uw wensen ook zijn, wij zorgen dat u een juiste tent huurt.

gekoppelde marokkaanse tenten
Marokkaanse tent

Maak gebruik van ons totaalpakket

U kunt bij ons naast de Marokkaanse tent ook een tentvloer huren. Zo kunt u bij ons terecht voor een totaalpakket. Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op via 0344 611244. Wij vertellen u graag over de diverse mogelijkheden die wij aanbieden. Zo verhuren wij naast prachtige tenten ook decorrekwisieten.

IMG_1452k
tomorrowland

Huur een Marokkaanse tent van vier bij vier

Als het gebruik van scheerlijnen niet mogelijk is op uw locatie, dan is het huren van onze vier bij vier Marokkaanse tent een goed alternatief. Deze tent heeft een inwendig frame en staat op zichzelf. Verder is het een traditionele tent die wit/zwart is van buiten en fraai gekleurd vanbinnen.

Marokkaanse Caïdale tent binnen
SONY DSC