of neem contact op
Voor meer informatie bel 0344 611 244

Bedoeïenentent

Nieuw in het assortiment van Theatercollectief de Muzen, is onze speciale bedoeïenentent. In deze zwarte tent met rode vloerkleden op de grond, voelt u zich als in het sprookje van Duizend-en-een-nacht. Gebruikt u de tent voor een prachtig verhaal, een sprookjesachtig feest of om in te genieten van spijzen en dranken? Met onze bedoeïenentent maakt u gegarandeerd indruk.

Ruime en gebruiksvriendelijke bedoeïenentent

Dankzij onze ruime bedoeïenentent van 3×5 meter, is er genoeg plaats voor iedereen. Doordat de tent kleiner is dan 50 vierkante meter, hoeft de overkapping niet te voldoen aan de norm van NEN-EN 13782 voor tijdelijke constructies. Daardoor is een bouwboek niet nodig. Wel raden wij u aan om te zorgen voor noodverlichting en goedgekeurde brandblussers als u deze tent voor openbare activiteiten gebruikt. Belangrijk is dat deze tent met haringen en grondpennen wordt opgezet en daardoor niet op een verharde ondergrond kan worden opgezet.

Kies voor een feest waar mensen nog lang over na zullen praten

Waar wacht u nog op? Huur een bedoeïenentent bij Theatercollectief de Muzen in het Gelderse Tiel en val op. Laat u betoveren door de sferen zoals in de Arabische woestijn. Informeer naar de mogelijkheden en bekijk ons aanbod van tenten die wij verhuren. Heeft u vragen over de bedoeïenentent? Bel ons op 0344 611 244. Waant u zich binnenkort ook in sprookjesachtige sferen?