of neem contact op
Voor meer informatie bel 0344 611 244

Bedoeïenentent uit het Midden- en Verre Oosten

Onze bedoeïenentent is de meest opvallende woestijntent die wij aanbieden. In deze zwarte tent met rode vloerkleden op de grond waant u zich in het sprookje van Duizend-en-één-nacht. Gebruikt u de woestijntent voor een prachtig verhaal, een sprookjesachtig feest of om in te genieten van spijzen en dranken? Met onze bedoeïenentent maakt u gegarandeerd indruk. Theatercollectief de Muzen heeft dé ideale tent voor u.

Bedouïnetent1
Bedouïnetent4
Bedouïnetent2

Een ruime en gebruiksvriendelijke bedoeïenentent

Dankzij onze ruime bedoeïenentent van drie bij vijf meter is er genoeg plaats voor iedereen. Doordat de woestijntent kleiner is dan 50 vierkante meter, hoeft de overkapping niet te voldoen aan de norm van NEN-EN 13782 voor tijdelijke constructies. Daardoor is een bouwboek niet nodig. Wel raden wij u aan om te zorgen voor noodverlichting en goedgekeurde brandblussers als u deze woestijntent besluit te huren voor openbare activiteiten. Belangrijk is dat deze tent met haringen en grondpennen wordt opgezet, daardoor kan deze niet op een verharde ondergrond worden opgezet. Wij verhuren ook tentvloeren.

Het Vierkante Ei

Deze bedoeïenentent is gemaakt in Pakistan, maar gebruikt in Saoedi-Arabië. Deze simpele witte tent is vanbinnen geel en heeft twee ingangen en twee kleine raampjes voor de ventilatie. De tent heeft een grondoppervlak van vier bij vier meter en de zijwanden zijn ongeveer twee meter hoog. Eventueel kunnen de zijwanden verwijderd worden, wanneer u dat van tevoren kenbaar maakt. De woestijntent is geheel van katoen en heeft aan twee kanten Arabische teksten op de zijwand. Hier staat wie de tent die wij verhuren heeft gemaakt.

k index

Kies voor een feest waar mensen nog lang over na zullen praten

Waar wacht u nog op? Huur een bedoeïenentent bij ons theatercollectief en laat u betoveren door de sferen van de Arabische woestijn. Informeer naar de mogelijkheden en bekijk ons aanbod van tenten die wij verhuren. Naast de bedoeïenentent hebben wij bijvoorbeeld ook de Marokkaanse Caïdale tent beschikbaar. Heeft u vragen over de bedoeïenentent? Neem dan contact met ons op en bel 0344 611 244. Waant u zich binnenkort ook in sprookjesachtige sferen in een woestijntent?

k index10
k index5