of neem contact op
Voor meer informatie bel 0344 611 244

Verhuur

Tentverhuur

Verhuur tenten

Bij Theatercollectief de Muzen kunt u ook terecht voor het huren van diverse fraaie tenten. In ons verhuurpakket hebben  o.a. een echte Marokkaanse tent een Bedoeïenentent, riddertenten en grote Starshade’s van 17 meter. Ook voor de inrichting hebben wij diverse decormaterialen.
lees verder….

Of ga direct naar www.muzententverhuur.nl

Theater de Bolle Kater

Verhuur zaal

Wilt u zelf een theatervoorstelling geven, heeft u een zaal nodig voor een lezing of seminar of iets anders cultureels, de zaal van Theater De Bolle Kater is te huur. Dit is compleet met licht en geluid, horecabenodigdheden en meer. U moet zelf voor de catering zorgen. Ook is de zaal te huur als oefenruimte.
Lees verder…

Verhuur licht en geluid

Verhuur licht en geluid

Theater De Bolle Kater beschikt over een hoeveelheid apparatuur die niet dagelijks voor eigen voorstellingen gebruikt wordt. U kunt dan ook de nodige apparatuur huren voor uw eigen projecten. Kom eens praten over uw wensen en wat bij ons de mogelijkheden zijn.
Lees verder…

wpe4ab85c2_00

Verhuur spellen
Heeft u een feestje te vieren of wilt u eens wat anders op uw evenement, huur dan één of meerdere spellen uit ons spelpakket.Ons pakket bevat een aantal Modern Hollandsche spellen die wij zelf ontwikkeld en gebouwd hebben. Hiermee is onze verzameling uniek. Door bij ons uw spellen te huren, steunt u meteen het theaterwerk en zijn we in staat om nieuwe voorstellingen te bouwen. Lees verder…

Huur decors en rekwisieten

Verhuur decor en rekwisieten
Om de ruimte waar u uw evenement houdt op te vrolijken, hebben we een groot aantal decorstukken en achterdoeken. Van veel van onze voorraad is nog geen foto beschikbaar, maar op verzoek kunnen we die maken en u mailen.
lees verder…