of neem contact op
Voor meer informatie bel 0344 611 244

Tentvloer huren in Tiel

66770718_131432998110667_1585284780719148802_n

Organiseert u buiten een evenement en wilt u een tentvloer huren in de omgeving van Tiel, nabij Oss? Zoek dan niet verder. Theatercollectief de Muzen verhuurt tentvloeren en tenten die stuk voor stuk een andere uitstraling en formaat hebben. De ondergrond van onze tenten zijn van Event. Dit is een groene, oprolbare vloer van kunststof die we in haast elk denkbare vorm kunnen neerleggen. Het is de ideale ondergrond voor een dansvloer of als ondergrond voor vloerkleden. Ze blijven namelijk droog en schoon. U heeft met deze vloer geen last meer van een wiebelende vloer en het is minder glad dan een houten ondergrond. Wij bieden gegarandeerd een passende tent voor uw evenement. Bij ons heeft u keuze uit tenten van elk formaat. Perfect voor zowel een intiem gezelschap is als voor een grote groep.

U kunt een goede tentvloer huren bij ons in Tiel

Als u in de omgeving van Tiel buiten een evenement organiseert, is het van belang om een goede tentvloer te huren. U weet namelijk nooit zeker in Nederland dat het weer goed blijft. Het weer slaat zo om en voor u het weet staat u in de modder. Een goede tentvloer kan dit voorkomen omdat hiermee de ondergrond af gedekt wordt. Hierdoor komt er geen regen of modder vanuit de grond uw tent in. Wilt u naast de tentvloer ook een tent bij ons in Tiel huren? Dan bent u aan het juiste adres. Wij verhuren namelijk diverse tenten, variërend van een Starshade tent tot een bedoeïenentent. Of heeft u liever een Vikingtent? Ook geen enkel probleem! U vindt bij ons gegarandeerd een tent die past bij uw evenement.

Huur een unieke tent die sfeer geeft

De tent en tentvloer die u bij ons in Tiel kunt huren, geeft een unieke sfeer aan uw evenement. Bekijk ons ruime assortiment en vind de tent die u zoekt. Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0344 611 244. We helpen u graag verder, ook met een voorstelling op uw evenement.

Over Event floo vertelt de maker het volgende:

Event – Field Cover Solutions

EVENT is de beste optie voor het bedekken van gras en gras voor speciale evenementen in de sportindustrie.

EVENT is een lichte, slanke, stabiele en oprolbare tijdelijke vloeroplossingen voor evenementen voor buiten die zijn ontworpen om een sterk evenementoppervlak te bieden. De individuele elementen sluiten aan op elke rand om een naadloos evenementoppervlak te creëren.

Het ingebouwde vergrendelingsmechanisme maakt de installatie snel en eenvoudig. EVENT wordt overal ter wereld gebruikt in stadions, arena’s en draagbare evenementstructuren als een tijdelijke vloeroplossing voor buitenevenementen die snel draaien.
EVENT is gemaakt van polypropyleen en is 100% recyclebaar en ontworpen om de zero footprint en groene initiatieven van vandaag te ondersteunen.

66673588_406911860178394_1330057906430551344_n_002