of neem contact op
Voor meer informatie bel 0344 611 244

Tentinrichting

De tentinrichting is een belangrijk onderdeel van de aankleding van uw evenement. U realiseert hiermee namelijk een authentieke sfeer op een thema-evenement. Theatercollectief de Muzen uit Tiel, niet ver van Oss, biedt verschillende inrichtingen aan. U kunt bijvoorbeeld een Middeleeuwse of een Marokkaanse tentinrichting huren. De inrichting bestaat bijvoorbeeld uit tafels, stoelen, banken, lampen en krukjes om een Middeleeuwse sfeer te realiseren. Bespreek de gewenste uitstraling met ons en wij realiseren een passende inrichting voor uw tent.

Een passende tentinrichting voor uw evenement

De Middeleeuwse of Marokkaanse tentinrichting die u bij ons kunt huren, sluit uitstekend aan bij de tenten die wij verhuren. U realiseert namelijk pas écht een Middeleeuwse inrichting wanneer u een Middeleeuwse tent combineert met de bijbehorende inrichting. Deze tenten zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en uitvoeringen, bijvoorbeeld een roodgroene of een witte tent. Wilt u juist een Marokkaanse inrichting realiseren? Besluit dan om een Marokkaanse tent te huren, inclusief de bijpassende tentinrichting. Deze tenten hebben een witte buitenkant met een zwart flespatroon en in combinatie met Marokkaanse kleden waant u zich direct op een bazaar in Marokko.

Huur bij een totaalleverancier

U kunt bij ons niet enkel een Marokkaanse of Middeleeuwse tentinrichting én tent huren om een authentieke inrichting op uw evenement te realiseren. U huurt bij ons namelijk ook een kwalitatief hoogwaardige tentvloer om uw tent te stabiliseren en beschermen. Uw evenement is dus gegarandeerd een succes met de spullen van onze verhuur. Besluit dan ook direct om alle benodigde spullen en decor rekwisieten te huren op één plek en profiteer van een scherpe prijs. Voor het huren van een tent zit u bij ons goed.

Neem contact met ons op

Wilt u graag een Marokkaanse of Middeleeuwse tentinrichting huren om zo een sfeervolle inrichting te creëren op uw evenement? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 0344 611 244. Wij bespreken graag de mogelijkheden met u, zodat u met onze hulp een geslaagd evenement weet te realiseren met de gewenste sfeer. Heeft u nog vragen, bijvoorbeeld over de mogelijkheden met betrekking tot een voorstelling van ons theatercollectief? Neem ook dan gerust contact met ons op. Wij verblijden u en uw gasten graag met een leuke voorstelling.

middeleeuws servies

Voor uw middeleeuws banket hebben we diverse mokken, bekers, kroezen, kruiken, kannen schalen en bakjes. Van een sommige redelijk veel en van andere wat minder.

Untitled-1
ijzeren ketel

En om te koken, ketels in diverse formaten, zowel ijzer als koper.

koperen ketel
bank

Om te zitten, bankjes en stoelen in diverse uitvoeringen.

dagobert stoel
mand groot

Manden met en zonder deksel, groot en klein, met hengsel en zonder. Te veel om op te noemen.

mand en ketel
emmer bankje ketel

De lijst is lang. Ga voor een overzicht naar onze afdeling verhuur.

ton
bamboe tafeltjes
emmers zink
bamboe krukje