of neem contact op
Voor meer informatie bel 0344 611 244

Tentinrichting

Een Middeleeuwse of Marokkaanse tent en de bijbehorende inrichting kunt u huren voor diverse doeleinden. Het is bijvoorbeeld erg leuk om bij een thema-evenement een tent neer te zetten die dit thema ook uitstraalt. Theatercollectief de Muzen heeft een uitgebreid assortiment aan tenten met een thema en verhuurt ook de inrichting die hier bij past. Denk hierbij bijvoorbeeld aan tafels, stoelen, banken, lampen en krukjes met verschillende thema’s die passen bij het thema van de tent. Hiermee creëert u een plek op uw evenement met een unieke uitstraling. U kunt eenvoudig een Marokkaanse of Middeleeuwse tent en bijpassende inrichting bij ons huren.

Ontdek wat de partij waarbij u een middeleeuwse tent en de inrichting gaat huren nog meer doet

Theatercollectief de Muzen uit Tiel, nabij Oss, biedt diverse tenten aan. U kunt bijvoorbeeld een Middeleeuwse tent en de bijbehorende inrichting huren. Wij verhuren deze tent in verschillende formaten en uitvoeringen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een kleine roodgroene tent of een grotere witte tent. Daarnaast kunt u bij ons ook de inrichting van een Marokkaanse tent huren. Deze tenten hebben een witte buitenkant met een zwart flespatroon. Voor de inrichting kunt u bijvoorbeeld kiezen voor kleden waarvan het lijkt alsof ze net uit Marokko komen. Wij verhuren niet enkel tenten en de inrichting hiervan. U kunt Theatercollectief de Muzen ook inhuren voor diverse voorstellingen of als Dickenskoor. Deze optredens kunnen we ook uitvoeren op de inrichting van een Middeleeuwse of Marokkaanse tent die u bij ons gaat huren.

Huur een tent die sfeer geeft aan uw evenement

Wilt u een Marokkaanse, Middeleeuwse of andere tent en de bijbehorende inrichting bij ons huren? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 0344 611 244. Wij verhuren waarschijnlijk wat u zoekt, dus zoek niet verder.

middeleeuws servies

Voor uw middeleeuws banket hebben we diverse mokken, bekers, kroezen, kruiken, kannen schalen en bakjes. Van een sommige redelijk veel en van andere wat minder.

Untitled-1
ijzeren ketel

En om te koken, ketels in diverse formaten, zowel ijzer als koper.

koperen ketel
bank

Om te zitten, bankjes en stoelen in diverse uitvoeringen.

dagobert stoel
mand groot

Manden met en zonder deksel, groot en klein, met hengsel en zonder. Te veel om op te noemen.

mand en ketel
emmer bankje ketel

De lijst is lang. Ga voor een overzicht naar onze afdeling verhuur.

ton
bamboe tafeltjes
emmers zink
bamboe krukje