of neem contact op
Voor meer informatie bel 0344 611 244

Een riddertent huren

Riddertent op Betuwepodium

Als u een echte riddertent wilt huren, dan doet u dit bij Theatercollectief de Muzen. U creëert met onze riddertenten een Middeleeuwse sfeer. Het biedt een speelse, maar toch avontuurlijke atmosfeer. Deze tent is ook uitstekend geschikt om een voorstelling in te geven. U kunt hiervoor tevens bij ons terecht. Wij zijn een samenvoeging van drie theatergezelschappen. Deze gezelschappen zijn Theater de Bolle Kater, Thuistheater Poppetti en Beeldend Theater de Muzen.

Een oplossing op maat en scherpe tarieven om een riddertent te huren

Als u een riddertent komt huren bij ons, dan profiteert u van scherpe tarieven en bent u verzekerd van een oplossing op maat. Doordat wij ook voorstellingen kunnen verzorgen in onze riddertenten, kunt u bij ons terecht voor een totaaloplossing! U kunt bij ons niet alleen een riddertent huren, maar ook diverse andere tenten, zoals een:

Als u een grote circustent van 20 meter wilt huren, dan kunnen wij voor u bemiddelen! U kunt ook bij ons terecht voor het huren van licht, geluid en andere decor rekwisieten.

Riddertent op Betuwepodium

Benader ons gerust voor vragen

Wij hebben als tentenverhuurder diverse tenten beschikbaar naast riddertenten, waar wij diverse voorstellingen kunnen verzorgen. Wij kijken hierbij altijd naar uw wensen om een oplossing op maat te bieden. Heeft u nog vragen over onze riddertenten of wilt u een échte riddertent huren voor uw volgende evenement? Neem dan gerust contact met ons op via 0344 611244 en stel uw vragen. Wij voorzien u graag van aanvullende informatie.