of neem contact op
Voor meer informatie bel 0344 611 244

Poppentheater voor ouderen

Huiskamervoorstelling

Theatercollectief de Muzen maakt poppentheater voor ouderen. Bij deze voorstellingen staat de interactie tussen het publiek en de poppen centraal. Deze interactie vinden ouderen, mensen met dementie en verstandelijk gehandicapten doorgaans bijzonder prettig. Tijdens één van onze voorstellingen geniet het publiek van verschillende poppen en sfeervolle muziek. Bij het poppentheater voor ouderen gebruiken wij onder meer dierenpoppen en poppen die gebaseerd zijn op mythes en sagen.

Theatercollectief de Muzen: interactief poppentheater voor ouderen

Het poppentheater dat Theatercollectief de Muzen aanbiedt is niet alleen geschikt voor ouderen. Ook andere doelgroepen kunnen uitstekend bij ons terecht. Zo spelen wij met onze poppen bij instellingen, tijdens kinderfeestjes en op festivals. Het aanbod van onze voorstellingen is bijzonder divers. U kunt bijvoorbeeld komen kijken naar een tragisch verhaal over ‘de watervrouw’ of kennis maken met een oude ontdekkingsreiziger die met een wagen vol dieren door het land trekt. Ook heeft Theatercollectief de Muzen een eigen bewerking gemaakt van ‘het meisje met de zwavelstokjes’.

Meer informatie over de mogelijkheden

Als u Theatercollectief de Muzen inschakelt voor het geven van een voorstelling, zullen de ouderen ongetwijfeld met volle teugen genieten van het poppentheater. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor het bijwonen van een voorstelling? Neem dan telefonisch contact met ons op via 0344 611244. In onze digitale folders staan de verhalen van de verschillende voorstellingen beschreven.

Ewout de Ruiter