of neem contact op
Voor meer informatie bel 0344 611 244

folders

Deze pagina werkt niet zoals we willen

Aan de problemen wordt gewerkt

Folder Collectief

Overzichtsfolder van Theatercollectief de Muzen

Om snel een beeld te krijgen van alle voorstellingen van Theatercollectief de Muzen, is er een digitale folder die ook als exemplaar op papier is aan te vragen.

Voor de overzichtsfolder van Theatercollectief de Muzen
Klik hier

Folder de Muzen

Beeldend Theater De Muzen
Dit is een samenwerking van de poppenspelers Andrea van Sloterdijck en Ewout de Ruiter die samen voorstellingen en exposities verzorgen die geschikt zijn voor diverse activiteiten zoals festivals, feesten, openingen, etc. Daarnaast staan wij er open voor om uw wensen door de poppen te laten vervullen. Wat de Muzen te bieden heeft, leest in de volgende digitale folder.
Klik hier

Folder de Muzen

Muze pour les Autres
Ofwel, de Muzen voor alle anderen: Voor instellingen waar de bewoners in een eigen wereld leven, de wereld van de dementerenden en/of verstandelijk beperkten. Voor deze mensen kunnen we een drietal verschillende activiteiten aanbieden, nl. het huiskamerbezoek, de belevingsvoorstellingen en de interactieve expositie. Lees meer hierover in onze folder voor instellingen.
Klik hier

Folder Bolle Kater

Theater de Bolle Kater
Theater de Bolle Kater maakt naast voorstellingen voor in het theater ook straattheatervoorstellingen die bedoeld zijn om even te blijven zitten. Hierbij gaat het om voorstellingen voor alle leeftijden met poppen, objecten of acteurs. Voor de straattheaterfolder van Theater De Bolle Kater
klik hier.

Folder Poppetti

Marionettentheater Poppetti
Voor marionettentheater speciaal voor kinderen kunt u terecht bij Thuistheater Poppetti. De voorstellingen zijn klein en intiem en geschikt om in een doorsnee huiskamer gegeven te worden. Uiteraard zijn ze ook geschikt voor feesten, festivals of op staat. Voor de folder van Thuistheater Poppetti
klik hier

Voor mensen met Dementie
Voor instellingen voor ouderen en mensen met dementie is er een aparte folder.
Klik hier voor deze folder

Muze Safari
Hier hebben we een aparte folder over.
Voor meer informatie klik hier

Voor een kort overzicht van Beeldend theater de Muzen
Klik hier

Voor een kort overzicht van de voorstellingen voor mensen met een verstandelijke beperking
Klik hier