of neem contact op
Voor meer informatie bel 0344 611 244

Een hennafeest-tent huren

opper stalknecht 3

Wilt u een hennafeest-tent huren om te genieten van uw vrijgezellenfeest in de buitenlucht? Ontdek dan de uiteenlopende mogelijkheden bij Theatercollectief de Muzen uit Tiel, niet ver van Oss. U kiest bij ons uit tenten in diverse formaten met ieder een unieke uitstraling. U realiseert hiermee een feest met een bepaald thema, of u gaat voor een klassieke én sfeervolle uitstraling. De keuze is volledig aan u wanneer u besluit om een hennafeest-tent te huren bij ons.

Graag meer weten?

Neem contact op

Besluit om een complete hennafeest-tent huren

U profiteert bij ons niet enkel van een prachtige hennafeest-tent; u kunt namelijk ook alle andere benodigdheden bij ons huren. U denkt hierbij bijvoorbeeld aan:

Het feest valt hiermee gegarandeerd niet in het water, want de tentvloer is volledig waterdicht en bestand tegen diverse weersomstandigheden. Het is dan ook de beste ondergrond voor een dansvloer. Voor het huren van een tent en bijhorende accessoires zit u bij ons goed.

Vikingkraam
Marktkraam

Ontdek de mogelijkheden

Bent u geïnteresseerd en wilt u graag een hennafeest-tent huren? Of wilt u meer weten over de mogelijkheden of de voorwaarden van de verhuur? Neem dan gerust contact met ons op en stel uw vragen. Wij vertellen u namelijk graag meer. U bereikt ons door te bellen naar 0344 611 244.