of neem contact op
Voor meer informatie bel 0344 611 244

Foto’s

Op deze pagina staan alleen foto’s voor programmeurs en organisatoren ten behoeve van drukwerk, websites, etc. met betrekking tot voorstellingen die zij geboekt hebben bij Theatercollectief de Muzen.

Foto’s voor Jur:

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA
KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA
KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA
KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA
Huiskamervoorstelling
waar over praten zij
Huur decors en rekwisieten
Beeldend theater de Muzen, tentoonstelling
SONY DSC

Theatercollectief de Muzen – poppenspel zonder kast

 

Of het nu gaat om een straattheaterfestival waar het publiek vooral langsloopt of waar het publiek de tijd heeft om te wil wachten voordat een voorstelling begint, voor beide categorieën heeft Theatercollectief de Muzen diverse voorstellingen die uw festival kunnen opluisteren. Wat dacht u bijvoorbeeld van een wereldreiziger die samen met een grote verzameling vreemde dieren door de wereld trekt, geregeld stil houdt en het publiek laat zien wat hij allemaal bij zich heeft of een fraai koor bestaande uit vier levensgrote marionetten die de fraaiste liederen zingen? Met de poppen van de Muzen kunt u dit allemaal beleven.

 

Uit de categorie korte verhalen met een begin en een eindezijn er korte en hele korte voorstellingen voor jong en oud, maar ook langere speciaal bedoeld voor kinderen die allemaal als gemeenschappelijke deler poppenspel hebben, maar dan niet vanuit de poppenkastkast, maar juist compleet anders.

 

Andrea van Sloterdijck en Ewout de Ruiter hebben al jaren ervaring in het maken van poppenspel voor jong en oud of vanuit één van hun fraaie tenten. Daarnaast zijn ze ook gespecialiseerd in het spelen voor mensen met een verstandelijke beperking en voor mensen met dementie.

 

Onder de paraplu van Theatercollectief de Muzen vallen Marionettentheater Poppetti, Theater De Bolle Kater en Beeldend theater de Muzen. Voor allen geldt dat er Belevingstheater wordt gemaakt. Noem het een mariage à trois waarbij de poppenspelers Andrea en Ewout het beste poppenspel van 3 gezelschappen hebben samen gevoegd.

 

De spiegel van de verbeelding

De spiegel van de verbeelding, wat is dat? Met betrekking tot de poppen van de Muzen betekent dit dat je kijkt naar karaktervolle poppen die je aankijken en waar je dan een wonderlijk gevoel bij krijgt. Wat wil deze pop mij vertellen en of wil ik deze pop iets vertellen? Dit gevoel van interactie tussen mens en pop wordt beleefd als je meegaat in de voorstelling. De poppenspelers maken dat je dit voelt en beleeft. Het wordt zo voor ieder een andere spiegel.

 

Beeldend theater de Muzen maakt voorstellingen met poppen. Meestal levensgrote karakter poppen die soms hulp krijgen van kleinere poppen en zelfs objecten. Gespeeld In een grote tent, een ruime zaal binnen of kleinschalig in een huiskamer.

 

Meer over theatercollectief de Muzen vindt u op www.muzen.nl