of neem contact op
Voor meer informatie bel 0344 611 244

Dickenskoor inhuren

Vikingtent Hagrid 4

Een Dickenskoor inhuren, zorgt voor sfeer en warmte. Bij Theatercollectief de Muzen uit Tiel, nabij Oss, hebben wij dan ook een aantal levensgrote marionetten uitgezocht om een heus Dickenskoor te vormen. Wij maken al jaren belevingstheater, leuk voor jong en oud. Wij zijn een samenvoeging van drie theatergezelschappen: Theater de Bolle Kater, Thuistheater Poppetti en Beeldend Theater de Muzen. Lijkt het u leuk om ons Dickenskoor bij u in de buurt te zien optreden? Dat kan! U kunt het Dickenskoor namelijk gemakkelijk inhuren.

Een Dickenskoor inhuren voor evenementen rondom het thema Dickens

Dickens blijft een relevante schrijver, zijn verhalen komen nog vaak aan bod. Speciaal voor evenementen rondom het thema Dickens, heeft Theatercollectief de Muzen dan ook de mooiste, levensgrote marionetten uitgezocht. Deze marionetten vormen samen het Dickenskoor. Aangevuld met onze ervaren poppenspelers zingt dit Dickens kerstkoor de minder bekende Engelse en Franse liedjes. Dit gebeurt allemaal a capella. De marionetten van het Dickenskoor dat u kunt inhuren zijn gekleed naar de mode uit de tijd van Dickens, waardoor u zich even waant in het verleden. Voor het opstellen van het koor hebben wij diverse voorwaarden, waaronder:

  • We gebruiken een marktkraam van 2,5 bij 2,5 meter, daaromheen plaatsen wij spullen ter aankleding. Die ruimte hebben wij nodig. We hebben dus zeker een ruimte nodig van ongeveer 4 bij 3 meter.
  • Wij gebruiken een netspanning van 230 volt (maar het Dickenskoor kan in overleg ook zonder stroom optreden).

Neem vrijblijvend contact op

Lijkt het u wat om het Dickenskoor te zien optreden en wilt u ons inhuren voor bijvoorbeeld een Dickensfestival? De afgelopen jaren hebben wij met het koor al op diverse Dickensfestivals gestaan, waarbij we altijd lovende reacties kregen. Wilt u het Dickenskoor inhuren voor uw festival? Of heeft u een andere voorstelling in gedachten waar een optreden van het Dickenskoor goed zou passen? Neem dan vrijblijvend contact op met Theatercollectief de Muzen door te bellen naar 0344 611 244.

Vikingtent marktkraam 1