of neem contact op
Voor meer informatie bel 0344 611 244

Dickens Kerstkoor

SONY DSC

Dickens Kerstkoor

Speciaal voor de kerst vormen wij een Dickens kerstkoor dat u kunt inhuren. Dit koor bestaat uit een aantal levensgrote marionetten en poppenspelers. De poppenspelers zingen a capella een aantal minder bekende kerstliederen in bijvoorbeeld het Nederlands en Frans. Het Dickens kerstkoor van Theatercollectief de Muzen uit Tiel, nabij Oss, heeft de afgelopen jaren al op verschillende Dickensfestivals gestaan en wij krijgen iedere keer enorm positieve reacties. Er ontstaat namelijk een bijzondere sfeer door het marionettenspel en de aankleding.

Een Dickens kerstkoor is een unieke ervaring tijdens de kerstdagen

Wij maken al jarenlang belevingstheater, waar het Dickens kerstkoor onder valt. Voor het opstellen van dit koor is een ruimte nodig van ongeveer vier bij drie meter. Daarnaast is een netspanning van 230 volt wenselijk, maar dit is niet noodzakelijk. Wij nemen ook een marktkraam mee die cruciaal is voor het koor. We kleden het geheel aan met enkele objecten om de kerstsfeer echt over te brengen. Wilt u sfeer creƫren op uw evenement deze kerst? Huur dan ons Dickens kerstkoor in. Iedereen zal de unieke sfeer die de zang en aankleding met zich meebrengt, waarderen. Wij zijn daarnaast in te huren voor diverse andere voorstellingen.

SONY DSC

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op

Wilt u een Dickens kerstkoor zien optreden? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op door te bellen naar 0344 611 244. We bespreken dan graag de mogelijkheden met u. Organiseert u een ander soort evenement en bent u op zoek naar tenten, zoals een tipi-tent of een Vikingtent? Ook dan bent u bij Theatercollectief de Muzen aan het juiste adres.

SONY DSC