of neem contact op
Voor meer informatie bel 0344 611 244

Voorstellingen

Voor festivals, feesten of in het theater
De Muzen zijn een 50-tal prachtige karakterpoppen, een grote familie! Het verhaal wat verteld wordt kan groot of klein zijn, als de poppenspelers spelen zijn ze de Muzen en met hun creativiteit om zich zo te vereenzelvigen met de poppen kunnen ze de kijker verrassen, verbazen en ontroeren. Daarbij zijn de poppen ook nog eens kunstwerken op zich. De poppen komen tot leven komen in verschillende voorstellingen en exposities in één van onze fraaie tenten buiten of binnen (zie de tenten in tentverhuur) in een zaal of theater. Ook voor het straattheater heeft de Muzen voorstellingen. Hier onder ziet u een overzicht van dat wat Beeldend theater de Muzen te bieden heeft.

Voorstelling De vier seizoenen

De vier seizoenen     Nieuw
Vivaldi was geïnspireerd door de natuur en de wisseling der seizoenen, de prachtige muziek gaf leven aan die verbeelding en wij laten die verbeelding zien, voelen, horen, ruiken, proeven, kortom beleven.

Lees verder
banner-1

De watervrouw
Tijdens de jaarmarkt aan de oever van het Grote Meer krijgt  Esmeralda hoogoplopende  ruzie met haar buurvrouw om een jurk. De ruzie loopt zo hoog op dat  de buurvrouw Esmeralda in blinde woede in het water gooit. Het arme meisje kan niet zwemmen en vecht voor haar leven.

Lees verder
dierentuin

Naar de dierentuin
De haan kraait en iedereen wordt wakker. Douchen, ontbijten, ook de baby’s moeten de fles krijgen, opschieten want…we gaan naar de dierentuin! We gaan met een grote bus, gaat dat wel goed?

Lees verder
Muze Safari

Muze Safari
De rijdende dierentuin van de Muzen is Muze Safari: Dirk, een oude ontdekkingsreiziger trekt door het land met een wagen vol met dieren die hij tijdens zijn tochten heeft verzameld.

Lees verder
Het meisje met de zwavelstokjes, Koortje

Het meisje met de zwavelstokjes
Beeldend Theater de Muzen en Theater de Bolle Kater hebben een eigen bewerking van het meisje met de zwavelstokjes gemaakt. Zij spelen het bekende sprookje van Andersen een paar jaar later in de tijd.

Lees verder
Beeldend theater de Muzen, tentoonstelling

Tentoonstelling
Dit is een sfeervolle ’levende’ expositie van karakteristieke, levensgrote figuren die binnen of buiten opgesteld kan worden.
Een 40-tal poppen, dier- en mensfiguren, worden los of in tafereeltjes opgesteld en de bezoekers lopen er langs om ernaar te kijken.

Lees verder
SONY DSC

Dickens kerstkoor

Speciaal voor evenementen rondom het thema Dickens heeft Theatercollectief  de Muzen een aantal poppen geselecteerd en hier een kerstkoor mee samengesteld. Dit koor, aangevuld met ons als poppenspelers, zingt a capella een aantal minder bekende Engelse en Franse kerstliederen.

Lees verder