of neem contact op
Voor meer informatie bel 0344 611 244

Tentoonstelling

Expositie met poppen
Dit is een sfeervolle ’levende’ expositie van karakteristieke, levensgrote figuren die binnen of buiten opgesteld kan worden.
Een 40-tal poppen, dier- en mensfiguren, worden los of in tafereeltjes opgesteld en de bezoekers lopen er langs om ernaar te kijken, en misschien wel iets te beleven, denk bijv. aan een serie dieren die als in een klein oerwoud bij elkaar staan en naar je toe lopen, of een aantal dames en heren die al keuvelend aan een statafel wereldproblemen bespreekt, wat is uw mening? Jong en oud kunnen in deze wonderlijke wereld ronddwalen om naar de prachtige, zelfgemaakte poppen van de Muzen te kijken. Door het continue spel van de poppenspelers ontstaan er steeds wisselende grappige, verrassende, vertederende of boeiende taferelen. Zo zoekt een grote aap tussen het publiek naar een vriend(in) om mee te dansen en zwemt de schildpad door de zee op zoek naar voedsel. Leuk om naar te kijken, maar nog leuker om bij betrokken te worden! Zo kan dit in onze Marokkaanse tent, of in onze Starshade, beiden zeer geschikt voor een boeiende Muzen expositie.(zie de tenten bij tent-verhuur).
De tentoonstelling kan ook binnen opgesteld worden, in een ruimte groot genoeg om dit grote poppengezelschap te herbergen. Dit kan in overleg gerealiseerd worden en beide opties, tent of grote binnenruimte zijn ideaal voor een feest. Sfeervol ingericht en met de klanken van rustige muziek is het niet alleen een prachtig schouwspel, het is ook een rustpunt tijdens een druk evenement.

Beeldend theater de Muzen, tentoonstelling

Mogen wij de tentoonstelling voor u binnen opbouwen in een grote hoge ruimte of een knusse ruimte die van zichzelf al veel sfeer uitstraalt of wilt u iets in de open lucht of in één van onze tenten? In alle gevallen zorgen wij er voor dat de tijdelijke tentoonstelling een rustpunt is waar de bezoekers zo lang kunnen blijven als ze willen.

De expositie stellen wij samen voor drie doelgroepen

Op festivals
In de grote tent of zaal binnen lopen de mensen langs de poppen, kunnen gaan zitten en genieten van de poppen. Regelmatig spelen de poppenspelers met de poppen.

Voor mensen met een verstandelijke beperking
In de grote tent of zaal zorgen wij ervoor voldoende ruimte tussen de poppen open te laten voor mensen in rolstoelen en hun begeleiders. Wij spelen één op één om zo contact te maken.

Voor mensen met dementie
Ook hier zorgen wij voor voldoende ruimte voor rolstoelen. Waar mogelijk zullen wij poppenspel met herkenning aan vroeger brengen.

Beeldend theater de Muzen, tentoonstelling

Of het in een gymzaal is of in onze Marokkaanse tent…

Beeldend theater de Muzen