of neem contact op
Voor meer informatie bel 0344 611 244

Safari

Muze Safari
De rijdende dierentuin van de Muzen is Muze Safari: Dirk, een oude ontdekkingsreiziger trekt door het land met een wagen vol met dieren die hij tijdens zijn tochten heeft verzameld. Zo zijn er apen, een nijlpaard, schildpadden, een krokodil en nog veel meer. Regelmatig stopt hij om zijn dieren de gelegenheid te geven om kennis te maken met het publiek. De interactie die de dieren zoeken met de toeschouwers, kan leiden tot verrassende situaties. Dansen met een grote aap of opeens je hoed missen omdat een nieuwsgierige vogel deze heeft afgepakt en in zijn bek heeft. Verder vertellen de poppenspelers kleine verhaaltjes met en over de dieren – kortom, van alles is mogelijk met de mobile safari van Beeldend Theater de Muzen.

Vereiste: ruimte om rond te kunnen rijden.

Muze Safari

Voor festivals/ feesten buiten
Veel dieren bij elkaar is altijd leuk en nu trekken ze als een kleine ark van Noach aan het publiek voorbij. Ontdekkingsreiziger Dirk, die de kar bestuurt, laat met behulp van zijn medewerkers de dieren tot levenĀ  komen en van een aantal dieren zijn de nodige fabels te vertellen.

Voor instellingen
Ook zeer geschikt voor mensen met een verstandelijke beperking, bijvoorbeeld tijdens jaarfeesten en familiedagen. Dieren die zomaar op een kar langsrijden en een oude man met een baard die de kar bestuurt. De dieren op de kar zijn lief en willen graag kennismaken, iets uit je hand eten en misschien wel een knuffel geven!

Muze Safari
vis
Muze Safari