of neem contact op
Voor meer informatie bel 0344 611 244

instellingen

Voor mensen met een verstandelijke beperking
Voor instellingen met mensen met een verstandelijk beperking heeft Beeldend Theater een aantal speciaal programma waarbij het om beleven in de breedste zin des woords gaat. Hierbij kunt u denken aan zintuiglijke belevingsvoorstellingen en aan huiskamervoorstellingen. In het eerste geval gaat het om voorstellingen met een eenvoudig verhaal die we in een centrale ruimte opvoeren terwijl we bij de huiskamervoorstelling veel meer laten gebeuren wat we aantreffen bij de mensen thuis. Deze vorm is dan ook zeer geschikt voor EMB-cliënten.

Poppenspel voor mensen met een verstandelijke beperking
Huiskamervoorstelling

Huiskameroptreden
Voor mensen met een meervoudige beperking spelen wij vaak onze huiskamervoorstellingen. Het gaat dan om een kleinschalige voorstelling waarbij wij op passende sfeervolle muziek individueel naar de bewoners toespelen.
Lees verder…

dierentuin

Naar de dierentuin
De haan kraait en iedereen wordt wakker. Vlug douchen, ontbijten en de baby’s de fles nog geven, want we moeten opschieten… we gaan naar de dierentuin! We gaan met een grote bus en iedereen mag sturen. Gaat dat wel goed?
Lees verder…

Voorstelling De vier seizoenen

De vier seizoenen
Vivaldi was geïnspireerd door de natuur en de wisseling der seizoenen, de prachtige muziek gaf leven aan die verbeelding en wij laten die verbeelding zien, voelen, horen, ruiken, proeven, kortom beleven.
Lees verder…

De Muze safari

Muze Safari
De rijdende tentoonstelling van de Muzen is Muze Safari: Dirk, een oude ontdekkingsreiziger trekt door het land met een wagen vol met dieren die hij tijdens zijn tochten heeft verzameld.
Lees verder…

Beeldend theater de Muzen, tentoonstelling

Tentoonstelling
Dit is een sfeervolle ’levende’ expositie van karakteristieke, levensgrote figuren die binnen of buiten opgesteld kan worden.
Een 40-tal poppen, dier- en mensfiguren, worden los of in tafereeltjes opgesteld en de bezoekers lopen er langs om ernaar te kijken.
Lees verder….