of neem contact op
Voor meer informatie bel 0344 611 244

Dierentuin

Naar de dierentuin
De haan kraait en iedereen wordt wakker. Vlug douchen, ontbijten en de baby’s de fles nog geven, want we moeten opschieten… we gaan naar de dierentuin! We gaan met een grote bus en iedereen mag sturen. Gaat dat wel goed? Links, rechts en oppassen voor die auto van rechts. Wat een hobbelwegen…. En dan eindelijk zijn we bij de dierentuin. Uitstappen en oh… wat een mooie vissen en de krokodil komt zomaar naar je toe.
Eng? Nee hoor, nijlpaard, vogel en aap willen met je spelen.

Het zijn allemaal belevingen waar het om draait. Van douchen wordt je nat, het ontbijt moet je proeven, in de bus moet je sturen want anders raak je van de weg af en je voelt alle hobbels in de weg. Dit alles maakt ‘Naar de dierentuin’ een erg leuke belevingsvoorstelling.

Naar de dierentuin
dierentuin

Voor kinderen
Af en toe ga je naar de dierentuin zoals Artis of Burgers Zoo. Nu ga je naar de dierentuin terwijl je met vriendjes en vriendinnetjes gewoon op je stoel naar poppenspel en een mooie video kijkt en ook nog allerlei muziek en liedjes hoort. Het wordt spannend in de bus als je echt moet sturen en op tijd moet toeteren voor een auto die van links komt. En dan de dieren die naar je toekomen, je kunt ze voelen en aaien, zijn ze echt?

Gegevens
Speelvloer 6 x 3 meter
Voldoende ruimte om tussen het publiek te lopen
Verduisterde ruimte gewenst
230 v noodzakelijk
Speelduur 30 minuten

leeftijd 4+

Naar de dierentuin

Voor mensen met een verstandelijke beperking
Voor het  niveau 3+ is dit een vrolijke belevingsvoorstelling.  De douchewaterspetters voel je echt. Je buurman en je begeleider voelen dat ook en die zitten naast je, dus het is veilig! Ontbijten en de koek proeven, in de bus het stuur goed vasthouden en hobbelen voelen als de bus over de slechte weg rijdt – zelfs in een rolstoel. Daarna lachen en veel plezier beleven met de dierentuindieren, die lief zijn en aan je hand snuffelen.  Een echte feestvoorstelling voor mensen met een verstandelijke beperking.

Gegevens
Speelvloer 6 x 3 meter
Voldoende ruimte om tussen het publiek te lopen
Verduisterde ruimte gewenst
230 v noodzakelijk
Speelduur 45…60 minuten