of neem contact op
Voor meer informatie bel 0344 611 244

wie zijn wij

Zoals elders al te lezen is, is Theatercollectief de Muzen is een samensmelting van een drietal theatergroepen tot één bedrijf waarin met name Andrea van Sloterdijck en Ewout de Ruiter het meeste werk verzetten. Zij zijn echter niet de enige mensen die binnen het collectief een plekje hebben gevonden. Op deze pagina stellen we ze allemaal aan u voor.

Andrea van Sloterdijck

Andrea van Sloterdijck vormt samen met Ewout de Ruiter de kern van Theatercollectief de Muzen. Samen werken ze nieuwe ideeën uit en maken ze het meerendeel van de voorstellingen. Als poppenspeler hebben de marionetten van Poppetti haar speciale aandacht. Daarnaast werkt zij als verpleegkundige in de ouderenzorg en heeft zich ingeleefd in de Veder-methode.

Ewout de Ruiter

Ewout de Ruiter is de andere helft van de kern van het theatercollectief de Muzen. Hij is als eigenaar en bewoner van Theater de Bolle Kater een alleskunner maar vooral een techneut. Naast poppenspeler is hij dan ook vooral bezig met theaterlicht- en geluid. Ook is hij hoofdredacteur van het tijdschrift e-totaal, een maandblad voor het bedrijfsleven over elektronica, elektrotechniek en industriële automatisering.

Maarten van Bodegraven

Maarten van Bodegraven is onze vrijwilliger als het gaat om foto- video en geluidsklussen. Daarnaas is hij een enthousiast muzikant en voor een gezellige jam sessie is hij altijd te vinden.

Kasper Heineke

Kasper Heineke kan veel, zoveel dat je zijn site moet bekijken om het allemaal te lezen.www.kaspadre.nl. Voor de Muzen is hij vooral de troubadour, de zanger van het oude lied en meer. Organiseert tevens de verhuur en opbouw van tenten.

SONY DSC

Rose Vekerk heeft als kunstschilder van met name olieverfwerken haar sporen verdiend. In theater de Bolle Kater hangt veel van haar werk. Als vrijwilliger is Rose bij de Muzen betrokken aangaande alles wat met artistieke aankleding te maken heeft.

SONY DSC

David Mijdam helpt de Muzen als vrijwilliger als het gaat om het zware werk en het repareren, onderhouden en bouwen van theaterattributen.