of neem contact op
Voor meer informatie bel 0344 611 244

Bruilofttenten huren

Besluit om sfeervolle bruilofttenten te huren bij Theatercollectief de Muzen in Tiel, niet ver van Oss. U vindt bij ons een uitgebreid aanbod aan tenten met verschillende uitstralingen in diverse formaten, waardoor er altijd een passende tent te huur is voor uw bruiloft. Lees verder en ontdek de volledige collectie aan bruilofttenten die u bij ons kunt huren.

Graag meer weten?

Neem contact op

Riddertenten op Betuwepodium
Marokkaanse Caïdale tent binnen

De verschillende bruilofttenten die u bij ons kunt huren

Wilt u graag een tent huren? U streeft uiteraard een specifieke sfeer na op uw bruiloft. U kiest bijvoorbeeld voor een traditionele uitstraling, maar ook een onconventionele sfeer behoort tot de mogelijkheden. De bruilofttenten die u besluit te huren, zijn een bepalende factor in de sfeer die u realiseert. Het is namelijk een echte blikvanger gedurende uw trouwdag. U kiest bijvoorbeeld voor een Starshade-tent om een klassieke sfeer te creëren. Daarbij is deze tent ook uitermate geschikt voor andere evenementen, zoals:

Ontdek ons uitgebreide aanbod

Wilt u meer weten over de verschillende bruilofttenten die u bij ons kunt huren? Of wilt u graag meer informatie ontvangen over de stabiliserende tentvloer die wij gebruiken? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 0344 611 244. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden met betrekking tot de verhuur van de verschillende benodigdheden voor uw bruiloft.

Middeleeuwse tent Tudor 1