of neem contact op
Voor meer informatie bel 0344 611 244

10Plus

Dit is een collectief van artiesten  uit diverse disciplines. Bij dit collectief zijn momenteel zeven theatermakers aangesloten. Straattheater, poppentheater, goochelaar, muziek, verteltheater, clownerie, acrobatiek en jongleren. Allen entertainers met hart en ziel. Creatieve theatermakers die zich onderscheiden door authenticiteit, creativiteit! En we werken niet exclusief voor één werkgever.

Wie zitten in dit collectief? Hieronder stellen zij zich aan u voor. Meer treft u aan op de site van het collectief. Klik hier voor deze site

16487081_1374977675879575_1489044772081685410_o
verteller

Theatercollectief de Muzen

Wij zijn van de partij en met ons de onderstaande theatergroepen, acrobaten, clowns en goochelaars. Hun websites zijn via deze pagina’s te vinden.

q burgemeester 1

Free Fantasy – Animaties

Het repertoire van Jeroen Engeln bestaat uit meer dan 60 types. Alles draait om het fingerspitzengevoel: haarfijn aanvoelen en inspelen op de situatie. Hij wil mensen plezier en energie geven d.m.v. humor, improvisatie en interactie. Hij betrekt het publiek op een  natuurlijke wijze in zijn spel.

small_capstok-5

El Capstok – Straattheater en entertainment

Zij maken straattheater, animaties, straatmuziek, poppentheater en mobiel entertainment voor jong en oud. Zij stonden al op vele festivals, markten en braderieën in binnen- en buitenland met straattheater dat zich onderscheidt en spraakmakend, verwonderend en humoristisch is. Hun optredens kenmerken zich door hun sterke aanwezigheid, maar kunnen ook klein en intiem zijn.

duo-diesel_foto-dutveul

Duo Diesel – Absurd circustheater

Tonny Mulder en Marco Bonisimo zijn samen Duo Diesel. Gebruikmakend van verschillende disciplines zoals dans, muziek, jongleren, acrobatiek, poppentheater en meer maken ze Physical Comedy. Diesel speelt acts van 5 tot 60 minuten. Binnen en buiten en voor alle leeftijden. Diesel speelt op Scholen, in Theaters en op Straattheaterfestivals. De missie is het uitvoeren van onmogelijkheden.

Verhalenboot

Verhalenboot – Verteltheater

Nico Prins is verhalenverteller, bekend onder de naam Nico de Verhalenman en de Rotterdamse Stadsvertellert. Hij heeft zijn sporen verdiend in een kwart eeuw optreden en het vertellen van verhalen. Nico heeft een oude en sterke band met Noord Amerikaanse Indianen en verhalen uit hun cultuur. Sterker nog, Nico is Indiaan geworden, geadopteerd door een traditionele volbloed familie, lid van de Oglala Lakota Sioux Nation.

Herman’s Magic & Animaties

Herman’s Magic & Animaties – Goochelen

Herman Roordink  en Jurriaan Fekkes zijn gespecialiseerd in de moeilijkste vorm van het goochelen, namelijk “Close-up magic”. Deze vorm van goochelen gebeurt bij het publiek aan tafel. Het mooie en leuke is dat heel veel trucs zich in de handen van het publiek afspelen, waardoor zij zich betrokken voelen bij de act. Ook als butler, straatgoochelaar en diverse andere typetjes zijn Herman en Jurriaan blikvangers.

Fabela-Rozo

Fabela-Rozo – Jeugd en straattheater en feestanimatie

Fabela-Rozo wil niet alleen mensen ” blij” maken, maar streeft ook na dat de ontmoetingen leiden tot een mooiere wereld , waarin ieder zichzelf kan zijn. In de voorstellingen, zit, naast het prachtige sprookje, waarin het publiek zich waant, altijd een diepere laag. Ons podium strekt zich uit van het klaslokaal tot aan het marktplein. We maken straattheater, jeugdtheater, animaties en muziek. De (aan)kleding van alles maakt alles tot een sprookje Daardoor zijn onze theaterproducties geschikt voor publiek van 4 tot 104 jaar oud. Fabela-Rozo: Sprookjesroos in de wereldtaal Esperanto! Kan het mooier gezegd?

Twannie

Twannie’s wereld

De plek waar roest nooit rust en afval niet bestaat. De een noemt het kunst, de ander straattheater en weer een ander spreekt over bijzonder vernuftige machines en apparaten, en ze lijken te leven. Het is een mengelmoes van beeldende kunst en straattheater aangevuld met de magie van techniek. Dit alles is overgoten met een flinke scheut humor.

Het gaat om de beelden die maken het theater en Twannie is slechts de machinist. Laat u verrassen ontroeren en verbazen door deze originele, bijzondere en wonderlijke creaties. Kijken of meedoen, het kan allemaal!